Titular notícies

L'eina PROXARE es posa en marxa

Divendres 24 Juliol 2020

PROXARE és un projecte de Prohabitatge que posa en pràctica una metodologia comunitària per persones en processos d’itinerància habitacional.

 

PROXARE és la nova aplicació mòbil creada per ProHabitatge que permet conèixer i compartir INFORMACIÓ útil i d'interès per a les persones itinerants. L'eina tecnològica es part d'una metodologia comunitària implementada per Prohabitatge, generant espais de formació grupal i interacció grupal entre usuaris/as i professionals de l'àmbit que comporta un acompanyament socioeducatiu en el procés d'arrelament en el territori.

L'aplicació permet localitzar comerços, entitats i recursos d'interès per a persones itinerants; generar informació i valorar aquests recursos per part dels usuaris/es i que aquests/es puguin sol·licitar activitats a les entitats, obrint així un canal directe de comunicació amb els actors socials i comercials del territori. 

Aquesta metodologia permet desenvolupar les competències tecnològiques, relacionals, comunicatives i de connexió amb la comunitat. L'ús de l'aplicació permet a aquest perfil de persona vulnerable que puguin tenir contacte amb habilitats tecnològiques, en un context de COVID19 on s'ha posat de manifest la rellevància de comptar amb aquestes competències. La identitat digital és la única que perdura en els processos d'itinerància, és per això que en base a aquesta construïm l'arrelament al territori, i es garanteix el dret a la ciutadania, l’accés a la informació, a tràmits i prestacions socials.

Junts "ACTIVEM ELS DRETS" per a treballar amb i per a les persones que es troben en un recurs residencial temporal o sense llar. Pertànyer a PROXARE és facilitar la creació de vincles amb les persones i de coneixement amb l'entorn.


 

Més, sobre...: proxare
Últimes Notícies
Totes les seccions | Seccions | Tots els articles | Tots els idiomes | Feed RSS de notícies