Titular notícies

Prohabitatge inicia la campanya "A peu de barri"

Dilluns 27 Juliol 2020

És una iniciativa per establir xarxes de contacte i adhesió social amb les PYMES de la ciutat de Terrassa i Barcelona.

Davant de la situació del COVID en la qual ens hem vist immersos, s'ha evidenciat la necessitat d'oferir suport mutu entre ciutadans, entitats i empreses per tal de garantir recursos i serveis fonamentals per a la nostra vida quotidiana. Aquesta aliança també és fonamental a l'àmbit laboral, és per això que l'Associació Prohabitatge engega la iniciativa "A peu de barri" per tal de donar a conèixer a les PYMES els beneficis de col·laborar en aquest programa pel seu negoci, com són les pràctiques no laborals i contractació amb incentius fiscals.

Prohabitatge posa a la disposició de les empreses que hi participin a la iniciativa: la visibilitat a la app Proxare que permet donar-se a conèixer a població en situació itinerant, implicant un reforç social de la imatge de la seva empresa, a més de garantir la publicació d'ofertes de feina i la selecció de personal. Aquests serveis no tenen cap cost ni per les empreses ni pels usuaris/es de l'app. El moment d'emergència social i econòmica que estem patint requereix dels esforços de tots els actors de la comunitat per mirar de trobar aliances que facilitin la inserció laboral de la ciutadania.

Aquesta campanya s'engloba dins del programa MAIS finançat pel Fons Social Europeu i la Generalitat de Catalunya.
Últimes Notícies
Totes les seccions | Seccions | Tots els articles | Tots els idiomes | Feed RSS de notícies