Titular notícies

A Prohabitatge ampliem el nombre d’habitatges disponibles per als nostres programes d’inclusió residencial.

Dilluns 21 Octubre 2019

Aquest 2019 Prohabitatge ha ampliat en 6 el nombre d'habitatges per els programes d'inclusió Residencial a través de la opció de tanteig i retracte per a entitats socials. 
 

Al llarg de l'any 2019 a Prohabitatge hem apliat el nombre d’habitatges disponibles als nostres programes amb l’adquisició de 6 habitatges a través de la opció de tanteig i retracte per a entitats socials.
Poder disposar d’aquests habitatges ens permet ampliar places als programes d’inclusió residencial ja existents, així com també poder posar en marxa de nous, per tal de donar resposta a les noves necessitats
detectades per a les famílies i persones que es troben en situació d’exclusió residencial, i així implementar programes més acurats al context existent.


Per tal de continuar amb la línia de reforçar l’atenció a situacions d’exclusió residencial per raó de gènere estem posant a punt, o en alguns casos ja hem posat en marxa, nous habitatges a la ciutat de Terrassa i
Santa Coloma de Gramenet, que es sumen als 87 ja existents a les ciutats de Barcelona, Rubí i Gavà, a banda de les ciutats ja mencionades.

 

Últimes Notícies
Totes les seccions | Seccions | Tots els articles | Tots els idiomes | Feed RSS de notícies