Titular notícies

L’Associació ProHabitatge arriba a un acord d’assessorament en actuacions d’urgència i d’inclusió social amb l’Ajuntament d’Hospitalet.

Dilluns 21 Octubre 2019

L'Associació ProHabitatge per encàrrec de la Diputació de Barcelona, ​​assessorarà a l'Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat durant el període 2019-2020. 

Dins del marc del pla de Xarxa de Governs Locals 2016-2020.


 

El servei de consultoria respon a la necessitat de "concedir un recurs tècnic per a la realització de les actuacions d'allotjaments d'urgència i d'inclusió social".
Aquest servei consisteix a l'elaboració d'una proposta d'equipament, i a la regulació dels diferents serveis d'allotjament temporal que administra i gestiona l'Ajuntament de l’Hospitalet del Llobregat.


Com Associació ProHabitatge ens enorgulleix treballar per satisfer la demanda del catàleg de la Xarxa de Governs Locals de l'any 2019, amb una mirada inclusiva que posa al centre de l’actuació, la perspectiva de gènere i l'activació de drets dels grups més vulnerables de la nostra societat enfront de la problemàtica d'accés a l'habitatge que porta anys causant perjudicis als ciutadans de les nostres ciutats.


 

Últimes Notícies
Totes les seccions | Seccions | Tots els articles | Tots els idiomes | Feed RSS de notícies