Titular notícies

I Jornada del sensellarisme a Terrassa

Dimarts 26 Novembre 2019

El dia 25 de novembre es va constituir formalment la Taula Técnica del sensellarisme a Terrassa.

En el marc de la I Jornada de sensellarisme a Terrassa, titulada Tractament Assertiu Comunitari (TAC), es va constituir la Taula Técnica del sensellarisme a Terrassa, on Prohabitatge hi forma part com entitat membre. Això és la materialització formal d’un treball que ve de lluny on entitats del tercer sector, serveis sanitaris i municipals han treballat en aquesta qüestió.  La constitució de la taula permet establir les bases per un treball conjunt de cara al futur, on calen definir objectius i dissenyar estratègies que serveixin per millorar a resoldre aquesta problemàtica social. 

En aquesta jornada també es va presentar l’experiència i forma de treball del Tractament Assertiu Comunitari (TAC), on totes les persones participants van treballar per revisar la situació actual en reptes de sensellarisme a la ciutat de Terrassa.


+ info (vídeo jornada)

 

Més sobre...: sensellarisme , terrassa
Últimes Notícies
Totes les seccions | Seccions | Tots els articles | Tots els idiomes | Feed RSS de notícies