Titular notícies

ProHabitatge participarà al Programa BValue.

Divendres 7 Febrer 2020

ProHabitatge ha estat seleccionada amb el projecte Proxare per la 1ª Fase del Programa BValue impulsat per Ship2B i la Fundació Banc Sabadell.

El Programa B-Value es fonamenta en la transformació del sector social a través de la innovació, desenvolupant projectes des d’una visió estratègica. L’any 2020 es desenvolupa la seva 4ª edició a la qual participarà ProHabitatge junt amb altres entitats del territori de l’estat espanyol. La participació al Programa comportarà una sèrie de sessions de formació online pels nostres professionals, i un jornada presencial per compartir experiències i mètodes de millora dels projectes amb experts en mentoring.

El projecte amb el qual participem a B-Value és el Proxare, aquest consisteix en el desenvolupament d’una eina tecnològica que permet als/les usuaris/es dels Projectes d’Inclusió Residencial l’arrelament al territori al qual arriben i en moltes ocasions no tenen cap xarxa de contactes prèvia, aquest objectiu pretén possibilitar l’intercanvi d’informació, possibilitant un augment de les interrelacions amb actors locals, per assolir una major cohesió i integració al territori.

Notícia relacionada: https://www.lavanguardia.com/vida/20200205/473297380921/el-programa-de-innovacion-para-el-tercer-sector-b-value-selecciona-a-40-entidades-sociales-para-su-cuarta-edicion.html

Més, sobre...: proxare
Últimes Notícies
Totes les seccions | Seccions | Tots els articles | Tots els idiomes | Feed RSS de notícies