Titular notícies

Prohabitatge participa a la jornada del Programa BVALUE

Dijous 12 Març 2020

Els dies 9 i 10 de març va tenir lloc a Barcelona la jornada presencial corresponent a la primera fase del Programa BValue, on van participar unes 20 entitats.

Prohabitatge amb el projecte PROXARE va ser escollida per participar en el Programa BValue 2020 que organitza la Fundació Ship2B. A la Jornada presencial van assistir 4 dels membres de l’entitat, responsables del projecte.


La primera fase d’aquest programa compta amb una jornada presencial a Barcelona i Madrid. La primera d’aquestes a la qual va assistir Prohabitatge junt amb entitats catalanes, valencianes i d’Aragó, ha permès posar en comú experiències del funcionament de les entitats, així com compartir els projectes presentats, amb la finalitat de poder trobar sinergies de treball entre entitats, que puguin ser d’utilitat per un treball compartit.

El primer dia estava enfocat en poder treballar el design thinking dels projectes presentats per cada entitat, i en poder generar un prototip de cara als usuaris.
El segon dia es va dividir en dos parts, la primera va consistir en un treball conjunt amb mentors del Banc Sabadell de cara a poder trobar noves idees enfocades a millorar el projecte per garantir la seva sostenibilitat. La segona en un treball de role playing que va permetre enriquir el discurs i l’enfocament dels projectes d’una manera reflexionada en conjunt.

El programa BValue continua amb formació online de cara a seleccionar als projectes que passaran a la segona fase. 

Últimes Notícies
Totes les seccions | Seccions | Tots els articles | Tots els idiomes | Feed RSS de notícies