Titular notícies

Tràmits i Prestacions durant la crisis del COVID19

Divendres 15 Maig 2020

Hem habilitat dues pàgines que permeten tenir la informació dels ajuts que s'estan implementant per les diferents administracions, facilitant l’accés al tràmit.
 

Durant els dos mesos que durà el confinament, les famílies han vist afectades les diferents esferes de la seva vida: habitacional, emocional, relacional, i també l’econòmica. 

A mesura que passen els dies anem descobrint més informació sobre l’epidèmia, fet que ens obliga a adaptar-nos a les noves normes de seguretat que condicionen les metodologies de treball. A la vegada, tot apunta a que anem dirigits a una forta recessió econòmica. Les diferents administracions estan implementant mesures per intentar pal·liar els efectes d'aquesta crisis econòmica. 

La implementació d'aquestes mesures de protecció social són essencials per garantir els recursos fonamentals per què les famílies no esdevinguin a l'extrema pobresa, fet que trencaria el treball de desenvolupament personal i professional que portaven fet fins al moment.

Aquesta situació també pot comportar una pèrdua de drets davant la que treballem des de Prohabitatge, per garantir la vinculació a l'habitatge com garant de drets. En aquesta lògica de funcionament treballem per adaptar-nos a la nova realitat i què els nostres usuaris/es, però també aquelles persones que es trobin en risc de vulnerabilitat, puguin accedir en aquests moments a prestacions econòmiques, les quals no sempre donen la cobertura necessària per falta d’informació de les persones i per l’excessiva burocràcia que representa fer la sol·licitud.

Per tal de facilitar aquest procés habilitem dues seccions a la nostra web on podeu trobar de forma sintetitzada la informació, amb els seus tràmits corresponents:

- Informa't --> Informació clau sobre l'habitatge. Tots aquells ajuts que es corresponen amb materia d'habitatge.
http://www.prohabitatge.org/ca/Informat/informaciohabitatge.html

- Informa't --> Com actuar en cas d'emergència?. Recull de prestacions i informació clau per situacions de vulnerabilitat duarnt l'estat d'alarma pel Covid19
http://www.prohabitatge.org/ca/Informat/actuacioemergencia.html 
 

Últimes Notícies
Totes les seccions | Seccions | Tots els articles | Tots els idiomes | Feed RSS de notícies