Titular notícies

Prohabitatge inicia la campanya "A peu de barri"

Dilluns 7 Setembre 2020

És una iniciativa per a establir xarxes de contacte i adhesió social amb les PIMES de les ciutats de Terrassa i Barcelona.

És una iniciativa per a establir xarxes de contacte i adhesió social amb les PIMES de les ciutats de Terrassa i Barcelona.Davant la situació del COVID en la qual ens hem vist immersos, s'ha evidenciat la necessitat d'oferir suport mutu entre ciutadans, entitats i empreses per a garantir recursos i serveis fonamentals per a la nostra vida quotidiana.

Aquesta aliança també és fonamental a l'àmbit laboral, és per això que l'Associació Prohabitatge posa en marxa la iniciativa "A peu de barri" per a donar a conèixer a les PIMES els beneficis de col·laborar en aquest programa per al seu negoci, com són les pràctiques no laborals i contractació amb incentius fiscals. Prohabitatge posa a la disposició de les empreses que participin en la iniciativa: la visibilitat a l'app Proxare que permet donar-se a conèixer en població amb situació itinerant, implicant un reforç social de la imatge de la seva empresa, a més de garantir la publicació d'ofertes de treball i la selecció de personal.

Aquests serveis no tenen cap cost ni per a les empreses ni per als usuaris/as de Proxare (app). El moment d'emergència social i econòmica que estem sofrint requereix dels esforços de tots els actors de la comunitat per a mirar de trobar aliances que facilitin la inserció laboral de la ciutadania. Aquesta campanya s'engloba dins del programa MAIS finançat pel Fons Social Europeu i la Generalitat de Catalunya.

Últimes Notícies
Totes les seccions | Seccions | Tots els articles | Tots els idiomes | Feed RSS de notícies