Titular notícies

Subvenció de la Diputació per a 72 pisos d’inserció gestionats per entitats socials de Terrassa.

Dimarts 15 Desembre 2020

Prohabitatge gestiona 54 pisos d'inclusió residencial a la ciutat de Terrassa

Prohabitatge treballa a Terrassa per donar resposta al sensellarisme a través de la inclusió residencial. Actualment disposem de 54 recursos habitacionals per tal de potenciar els processos d'inclusió, posant l'habitatge al centre de la intervenció per fomentar l'autonomia i el treball de competències de les famílies usuàries dels projectes. Aquests habitatges es destinen a diferents col·lectius que estan en risc d'exclusió residencial, especialment dones que han patit violència masclista i famílies vulnerables que donada la seva situació administrativa i/o econòmica estan en risc de caure en el sensellarisme.

El nostre coordinador del Programa d'Inclusió Residencial a Terrassa, Leandro Weller, ha explicat per Canal Terrassa que continuem reforçant l'estratègia amb entitats socials i les administracions públiques del territori per desenvolupar estratègies d'inserció social a la recerca de que les famílies puguin disposar de recursos habitacionals autònoms. Noticia a Canal Terrassa 

 

Últimes Notícies
Totes les seccions | Seccions | Tots els articles | Tots els idiomes | Feed RSS de notícies