Titular notícies

Prohabitatge s'incorpora a l'Actius per l'acord

Dimecres 24 Febrer 2021

Dins de l'Àgora Ciutadana 2021, l'Associació Prohabitatge ha rebut l'Actius per l'acord en reconeixement del treball realitzat per una ciutadania compromesa amb la ciutat de Barcelona.

Al Saló de cent de l’Ajuntament de Barcelona, ha tingut lloc l’Àgora Ciutadana de la Barcelona Social, aquest és l’espai de trobada de la ciutadania compromesa socialment amb la ciutat. L’acte ha estat organitzat per l’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva amb la col·laboració de la Xarxa per una Ciutadania Activa i Compromesa (XCAC), ha comptat amb la Benvinguda de l’Alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, per donar lloc a una Taula rodona amb la participació de Sònia Fuertes. Comissionada d’Acció Social, Jesús Ruiz, de la Fundació Assís, i Montse Garcia de la Federació ECOM.

L’Àgora del 2021 tenia per títol “El valor del compromís social de la ciutadania de Barcelona” on s’ha reconegut la tasca realitzada per les entitats socials durant aquests últims mesos, fent un esforç extra per pal·liar els efectes socials d’aquesta crisis.

Durant l’acte també s’han lliurat l’Actius de l’Acord a aquelles entitats que l’han obtingut en aquesta V edició, entre elles l’Associació Prohabitatge que ha rebut el distintiu de mans de la Fundació Els 3 Turons. La resta d’entitats que han rebut distintius han estat: Associació Benestar i Desenvolupament, Associació In Via, Cuida la Vida, Fundació Joia, Fundació Privada Uszheimer, Sonrisas de Bombay, VAE i Enriquezarte. Aquest lliurament és un reconeixement de l’Acord Ciutadà al treball en xarxa entre les entitats, ciutadania, i en especial, s’ha volgut donar reconeixement a tota la tasca de voluntariat que durant aquests mesos de pandèmia han permès desenvolupar activitats i feines que tenien per objectiu assolir una societat més justa i igualitària, i minvar els efectes econòmics i socials d’aquesta crisis sobre la població que menys recursos té, i es troben en situacions d’exclusió social.

La cloenda de l’acte ha estat a càrrec de Laura Pérez, Tinenta d’Alcaldia de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI i presidenta de l’Acord Ciutadà. 

 

Últimes Notícies
Totes les seccions | Seccions | Tots els articles | Tots els idiomes | Feed RSS de notícies