Titular notícies

IMPORTANT Vacunació persones sense TSI

Dilluns 26 Abril 2021

Es disposarà d’un cens de persones desplaçades a vacunar que ara mateix no consten a l’RCA, es requereix fer la inscripció en un formulari habilitat per la Generalitat. 

Us comuniquem que  s’ha publicat al web del Departament de Salut el formulari d’identificació per a la vacunació contra la COVID-19 de les persones desplaçades residents a Catalunya sense targeta sanitària individual (TSI) o document identificatiu per a la cobertura sanitària pública:

 

L'enllaç del formulari és el següent: https://salutweb.gencat.cat/ca/forms/cens-sense-rca-21/index.html

 

D’aquesta manera, es disposarà d’un cens de persones desplaçades a vacunar que ara mateix no consten a l’RCA. Evidentment, les dades que es facilitin mitjançant aquest formulari podran ser contrastades per a la seva verificació mitjançant els sistemes d’informació que resultin d’aplicació.

 

Així doncs, és necessari entrar en aquest web i inscriure's, especialment les persones grans, per la major vulnerabilitat i risc de gravetat davant la COVID19.

 

Entenem que aquest registre aplica tant a les persones amb dificultat per aconseguir l’empadronament com a persones estrangeres amb cobertura privada que han hagut d’acreditar per obtenir el permís de residència.

 
Aquesta informació és de gran rellevància, per això agraïm que pugui ser difosa entre la ciutadania. Gràcies.

 

Últimes Notícies
Totes les seccions | Seccions | Tots els articles | Tots els idiomes | Feed RSS de notícies