Titular notícies

26 Dia del nen/a

Dijous 29 Abril 2021

Prohabitatge es suma a la campanya de la Fundación Crecer y Jugando per tal de sol·licitar que el 26A es reconegui com dia del nen/a. 

La Fundación Crecer Jugando, la Asociación Española de Fabricantes de Juguetes i les entitats socials, organitzacions i empreses de l'àmbit de la infància, sol·licitem al Govern d'Espanya que reconegui i declari el 26 de abril com el “Dia del Nen i de la Nena”, per posar en valor el comportament exemplar que han mantingut les nenes i nens durant la crisis sanitària generada pel COVID19 en el nostre país. 

La proposta del dia 26 abril és quan es commemora 1 any del desconfinament dels infants, un dia que va ser una petita celebració per tots/es nens/es després de 42 dies de confinament domiciliari. Malgrat que existeix un dia (20 novembre) que celebra la aprovació de la Declaració dels Drets del Nen en 1959 i de la Convenció sobre els Drets del Nen en 1989, el manifest en suport del 26A com dia del nen/a proporsa commemorar un dia que posi el focus en el seu benestar i felicitat.

L'associació Prohabitatge ha volgut celebrar aquest dia pensant en la felicitat del nens i nenes, per això amb el suport de la Fundació Crecer Jugando s'han lliurat més de 150 joguines a més de 70 infants dels diferents pisos que tenim per Barcelona, Terrassa, Rubí, Santa Coloma de Gramenet i Gavà. L'entrega de joguines ha suposat un ànim extra a tots els infants per la seva actitud durant aquest any, i un motiu de celebració que han agraït de forma expressa. Tot seguit presentem algunes de les imatges que deixa aquest dia carregat d'emoció i records del que es va viure tot fa ara un any. 


     

Últimes Notícies
Totes les seccions | Seccions | Tots els articles | Tots els idiomes | Feed RSS de notícies