Titular notícies

Taller de suport a la tramitació online

Dilluns 7 Juny 2021

Prohabitatge posa a disposició de les persones en exclusió residencial un taller de suport a la tramitació online.

La pandèmia del Covid19 ha canviat molts dels aspectes de la nostra vida diària, un d'aquests elements que hem vist com s'ha modificat és la interacció amb la administració pública la qual ha passat en la seva majoria a un format virtual. Actualment qualsevol gestió amb les diferents administracions públiques es realitzen a través d'algun tràmit online, des de la identificació per iniciar un procés administratiu fins a presentar la documentació, o consultar la resolució del mateix. 

Aquest canvi ha agilitzat molt dels tràmits, i ha reduït la despesa de desplaçaments per les famílies, però també comporta perills com és la barrera a l'accés que suposa aquestes tramitacions per persones que tenen dificultats en les competències tecnològiques. La bretxa digital s'ha posat de manifest en l'últim any degut a la necessitat que ha existit per adaptar-se a formats virtuals en la comunicació, en l'àmbit professional, i també en la gestió de tràmits amb la administració pública. L'accés a prestacions econòmiques en moltes ocasions està exposat al perill que la família no pugui fer els tràmits corresponents, amb el risc de perdre aquesta fonts d'ingressos amb les conseqüències que això comporta per persones en situació d'exclusió residencial. 

Degut a aquesta necessitat detectada entre els/les usuaris/es de l'Associació Prohabitatge, des del Projecte transversal de l'entitat Desfent nusos, amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, posem a disposició de les persones en situació d'exclusió residencial un servei per poder donar suport a les tramitacions que les persones manifestin i que permeti millorar els seus processos vitals. Aquest taller es realitza gràcies a la tasca de l'equip de voluntariat de l'entitat, els quals donen cobertura a totes les necessitats registrades prèviament per l'equip tècnic de l'entitat. 

Aquest taller es desenvolupa els dimarts de 15:30 a 17h a l'oficina de l'Associació Prohabitatge situat al districte de Sant Martí al c/Concili de trento 42, Local 1 Barcelona (08018). Per qualsevol informació al respecte, i reserva de places podeu enviar un correu a desfentnusos@prohabitatge.org

Us hi esperem!! 

 

 

Últimes Notícies
Totes les seccions | Seccions | Tots els articles | Tots els idiomes | Feed RSS de notícies