Titular notícies

Mercat solidari de Prohabitatge Nadal 2021

Dimecres 17 Novembre 2021

A l’Associació Prohabitatge organitzem els mercats solidaris de nadal per les famílies en exclusió residencial amb infants, aquests tindran lloc el 14 de desembre a Terrassa (Les Fonts) i el 16 de desembre a Barcelona (Clot)

Aquest 2021 tornem a organitzar els tradicionals mercat solidaris de nadal, després d’un 2020 on no vam poder organitzar el mercat solidari respectant la normativa sanitària de protecció contra la COVID19 aplicades en aquell moment. Aquesta activitat comunitària dissenyada dins del Programa de suport transversal de l’entitat, projecte Desfent nusos, té com objectiu donar suport a les famílies que es troben en situació d’exclusió residencial, oferint recursos materials a preus simbòlics.

L’edició d’aquest any està destinada als infants i les seves famílies, per tal d’oferir joguines que puguin servir per generar espais d’oci, i altres materials per la cura dels infants que permeti descarregar l’economia familiar en aquestes despeses. Els productes obtinguts son gràcies a la donació de particulars, i el treball en xarxa realitzat amb entitats i RSC per potenciar la lògica de sostenibilitat reaprofitant els recursos. Especial menció a la Fundació Crecer y Jugando que com cada any ens ha fet entrega d’una donació de joguines per tots els infants.

En els nostres projectes del Programa d’Inclusió Residencial el perfil de les usuàries predominen les famílies de dones monoparentals, això fa que la càrrega de les despeses associades als fills i filles passi exclusivament per elles. Des de Prohabitatge treballem per generar estalvi en aquestes famílies i així poder treballar les futures sortides al parc públic o privat d’habitatge.

Els mercats solidaris es realitzaran el 14 de desembre a Les Fonts (Terrassa), i el 16 de desembre a la seu central de Barcelona al carrer Concili de Trento 42 (Barri del Clot), ambdós de 16h a 18h.

Si esteu interessats en fer alguna donació de material infantil com: portabebés, trones, bressols, roba infantil... us podeu posar en contacte al correu desfentnusos@prohabitatge.org

Aquesta activitat es realitza amb el suport de:


Col·laboren:

Últimes Notícies
Totes les seccions | Seccions | Tots els articles | Tots els idiomes | Feed RSS de notícies